Welkom op de startpagina van College Veurne Online

 

Grote vakantie tot en met woensdag 31 augustus

Secretariaat open (9 tot 12 en 14 tot 17 uur) tot en met 8 juli en vanaf 16 augustus

:: Schooljaar stijlvol afgerond

2 juli 2016 - Op woensdag 29 en donderdag 30 juni werd het schooljaar stijlvol afgerond. Woensdag vond de proclamatie van de zesdes plaats en donderdag stuurde de pastorale wekgroep de leerlingen van één tot en met vijf met een sfeervolle bezinning richting rapporten en vakantie. Thema van de bezinning was 'content', en daarmee sloot die perfect aan op het jaarthema van de andere bezinningen, die allemaal met een tent te maken hadden. Klik hier voor een fotoreportage van de proclamatie.

:: Zesdes zwaaien af

28 juni 2016 - Op woensdag 29 juni wuiven we onze zesdes uit tijdens de traditionele proclamatie. Wij wensen hen alvast proficiat met hun collegediploma en veel succes in hun verdere studieloopbaan en leven!

:: Oud-leerlingen 1966 hielden reünie

26 juni 2016 - Directeur Paul De Cock mocht vanochtend een flink aantal oud-leerlingen die in 1966 het college verlieten en hun partners ontvangen. Na 50 jaar kwamen zij dus nog eens in het college terug, en ze genoten met volle teugen van een boeiende rondleiding.

Voor een grotere versie van de foto: zie ons fotoboek oud-leerlingen, waarvoor nog steeds inzendingen welkom zijn! 

:: Pastorale wekgroep denkt al aan volgend schooljaar

23 juni 2016 - Op dinsdagnamiddag 21 juni had de pastorale wekgroep van onze school haar planningsvergadering voor volgend schooljaar. Op de agenda stonden de uitwerking van de slotviering voor het huidig schooljaar, een gedachtewisseling rond het concept van de dialoogschool en de identiteit van een katholieke school, het kiezen van een nieuw jaarthema en het opmaken van de kalender voor volgend schooljaar. Alles verliep in een opperbeste stemming. De vergadering zelf vond plaats in de Rozenkrans. De foto werd genomen op het strand van Oostduinkerke. We herkennen Wim Danneels, Kristien Lintermans, Ludo Note, Corinne Clauw, Frieda Masscheleyn, Jos Ostyn, Wim Deheegher en Ilse Vandenberghe. De directeur en Fabienne Maes waren verontschuldigd.

:: Ouderraad toont zich opnieuw gulle sponsor

17 juni 2016 - Dat onze ouderraad een gulle sponsor is, weten we al langer. Ook nu weer tastte de ploeg van voorzitter Erik De Weerdt diep in de buidel om de school te voorzien van belangrijk nieuw didactisch materiaal, zoals sensorische meetappartuur voor de wetenschapsklassen, een upgrade van de licentie voor Kurzweil (het programma voor leerlingen met dyslexie), 2 LED-beamers + LED-stralers, 4 basketkorven en een set kogelstootballen (zie foto). De school dankt de ouderraad heel hartelijk voor deze gulle inbreng, die alle leerlingen ten goede komt.
Op de laatste vergadering van het schooljaar wuifde de ouderraad ook twee afzwaaiende leden uit: Veronique Hubrecht en Greet Pype zetten zich jarenlang vol enthousiase voor de de ouderraad en de school in en verdienen dan ook een dikke pluim!

:: 50 wiskundeknobbels in de prijzen!

7 juni 2016 - Zowat 50 leerlingen uit de eerste graad vielen dit jaar in de prijzen tijdens de Kangoeroewedstrijd, de jaarlijkse wiskundewedstrijd voor eerste en tweede jaar die als opstap naar de Vlaamse Wiskunde Olympiade gezien wordt. Ze ontvingen gisteren allemaal een prijs. Olaf Scheirlynck en Stijn Heyde kregen daar nog eens een diploma bovenop omdat zij bij de 100 beste West-Vlamingen waren. Bravo!

:: Ook jongste leerlingen kloppen leerkrachten

7 juni 2016 - De leerkrachten moesten vandaag nog eens de zaal in voor de wedstrijd tegen 2 MWa, de winnaars van de zaalvoetbalcompetitie in de eerste graad. De jongeren bleken veel te snel voor het leerkrachtenteam, en haalden het dan ook met 4-1.

 

 

:: Levensloop was opnieuw top!

29 mei 2016 - Meer dan 100 collegianen (leerlingen, leerkrachten, ouders, sympathisanten) liepen of wandelden met het collegeteam mee in de derde editie van Levensloop ten voordele van Stichting tegen Kanker, dit keer op het sportpark van Koksijde. Onze sportievelingen maalden talrijke kilometers af en droegen meer dan 1100 euro bij aan het goeie doel. Aan de collegetent was het smullen van heerlijk gebak of croque monsieurs. Dank aan alle deelnemers, sponsors en medewerkers! Klik hier voor een fotoreportage.

:: Doe met ons mee aan Levensloop!

22 mei 2016 - Net zoals de voorbije twee jaren zijn wij van de partij op Levensloop Koksijde-Oostduinkerke, de grote actie voor Stichting tegen Kanker, dit keer niet op de militaire basis maar op het sportpark van Koksijde-Dorp. Dit van zaterdag 28 mei om 15 uur tot zondag 29 mei om 15 uur. De sportraad en de werkgroep @Aid zetten dit keer samen hun schouders onder dit lovenswaardige initiatief. Wij rekenen op talrijke leerlingen, leerkrachten, ouders, oud-leerlingen en andere sympathisanten om ons team te vervoegen! Dankzij de gulle sponsoring van een ouder kunnen leerlingen deelnemen voor 5 euro, alle anderen betalen 10 euro. Inschrijven kan op school of rechtstreeks via de site van Levensloop, waar je vanzelfsprekend voor team College Veurne kiest!

:: Foto's van pastorale dag en sportdag tweedes

22 mei 2016 - Ook uit het tweede jaar kregen we twee mooie fotoreeksen binnen. De pastorale dag stond hier helemaal in het teken van engagement. engagement. In de voormiddag konden de leerlingen luisteren naar het getuigenis over het Vincentiusgenootschap, naar dhr. Deraeve van Kloen over Clinic Clowns en Elima, een leerling uit het Annuntiata-instituut. Dit werd afgewisseld met een spelelement. In de namiddag volgden dan actieve workshops in de buurt. Klik hier voor een aantal mooie sfeerbeelden.
Ook van de sportdag van het tweede jaar kregen we mooie foto's binnen.

:: Foto's van pastorale dag derdes en sportdag vijfdes

22 mei 2016 - De pastorale dag van het derde jaar stond op vrijdag 13 mei in het teken van het thema verslaving. De jongeren zijn op de leeftijd dat ze stilaan in contact komen met het uitgaansleven. Via een aantal sprekers en werkwinkels werden ze bewust gemaakt van de gevaren van drug- en alcoholgebruik, maar ook andere verslavingen kwamen aan bod. Klik hier voor een fotoreportage.
De sportdag van de vijfdes vond zoals gewoonlijk in Diksmuide plaats, waar de leerlingen een vlot moesten bouwen. Klik hier voor een fotoreeks.

:: In memoriam Herman Vanholm

22 mei 2016 - Op 9 mei overleed de heer Herman Vanholm op 78-jarige leeftijd. Herman was een traditionele romanist en in die optiek 30 jaar lang (van 1967 tot aan zijn pensioen in 1997) een begeesterde leerkracht Frans in de hogere jaren. Hij droeg de taal van Molière met fierheid uit en was daarnaast ook nog leerkracht Spaans in het  avondonderwijs. Met Herman kon je filosoferen over van alles en nog wat, en daarnaast hield hij ook van reizen en tennis. Herman was ook een trouwe deelnemer aan de jaarlijkse activiteit van d'Oude Schorte, de vriendenkring van oud-leerkrachten, en zag zijn vroegere collega's in die optiek nog een laatste keer op 8 maart in Koekelare en Leke. Wij willen ook  langs deze weg ons medeleven aan de familie betuigen.
(Bron foto: Rouwcentrum Logghe, Ichtegem)

:: Foto's van pastorale dag en sportdag eerstes

18 mei 2016 - De pastorale dag van de eerstes stond in het teken van mondiale vorming. Onze jongste leerlingen woonden verschillende werkwinkels bij die hen naar Afrika en Azië voerden. Tijdens de sportdag dan konden ze zich een hele dag uitleven in De Panne. Klik hier voor foto's van de pastorale dag en hier voor de sportdag.

:: Sportdagfoto's van derdes en zesdes zijn er al

17 mei 2016 - Het werd een zonnige sportdag vandaag. Zoals steeds konden de leerlingen proeven van een waaier van diverse sporten, bekende en minder bekende. Ook talrijke fotografen waren op post. Zo kunnen we al een fotoreportage aanbieden van het derde en van het zesde jaar. Later volgen nog meer foto's!

:: Pastorale dag zesdes: vooruit- en terugblik

16 mei 2016 - De zesdes bleven voor hun pastorale dag bij de beproefde formule: in de voormiddag een toekomstbeurs, met keuze uit een 12-tal workshops van diensten en ondernemingen, daarna de fiets op richting Beauvoorde voor een lezing van Ad Goos, die de wereld met andere ogen probeert te bekijken. Na de picknick te voet naar de kerk van Izenberge, voor een serene terugblik op zes jaar college en als afsluiter een drink in Het Spaans Kwartier. Klik hier voor een fotoreportage.

:: Pastorale dag vijfdes: mondiale vorming

15 mei 2016 - De pastorale dag voor het vijfde jaar stond ook dit jaar in het teken van mondiale vorming: wat zijn de grote uitdagingen voor de wereld van vandaag ? Kunnen we ooit de honger uit de wereld bannen of een einde maken aan de moeder- en kindersterfte in de ontwikkelingslanden ? Welke invloed heeft de klimaatverandering in dit alles ?... En vooral, kunnen wij daar zelf iets aan veranderen ? Dit jaar hadden we het geluk dat we één van de architecten van de millenniumdoelstellingen bij ons hadden, Jan Vandemoortele. Hij heeft een zeer boeiende uiteenzetting gegeven over de problematiek en het werk dat hij daar meer dan 30 jaar voor deed in de schoot van de Verenigde Naties. Daarnaast zijn de leerlingen nog op bezoek geweest in de Wereldwinkel van Veurne en kregen ze een werkwinkel aangeboden over de voedselproblematiek en speelden ze het spel Mundopolie. Klik hier voor een fotoreportage van deze boeiende dag!

:: Pastorale dag vierdes: vrede!

15 mei 2016 - Op vrijdag 13 mei trokken de vierdes voor hun pastorale dag naar het zuiden van de provincie, waar ze in het thema oorlog en vrede ondergedompeld werden, met een bezoek aan Lyssenthoek Cemetery en Talbot House in Poperinge en In Flanders Fields Museum en de Last Post in Ieper. Stuk voor stuk indrukwekkende getuigen van het oorlogsverleden en oproepen om dit nooit meer mee te moeten maken! Klik hier voor een fotoreportage.

:: Gezelligheid troef op blend-in van @aid

15 mei 2016 - De sociale werkgroep @aid kon op donderdag 12 mei een 50-tal leerlingen warm maken voor 'blend-in', een supergezellige activiteit met heerlijke croque monsieurs, een verbroedering met een 15-tal jonge vluchtelingen uit militaire basis van Koksijde en een mooie avondfilm. Klik hier voor een fotoreportage van deze activiteit.

:: Volleyballers in actie

12 mei 2016 - Vooral bij de meisjes loopt dit jaar nogal wat volleybaltalent rond. Vandaag mochten de meiden het opnemen tegen een gemengd leerkrachtenteam, wat voor een mooi spektakel zorgde. Binnenkort binden de leerkrachten ook nog de voetbalschoenen aan, voor wedstrijden tegen de winnaars van de klassencompetitie van de eerste en derde graad.

 

:: Eerstes kammen Veurne uit

11 mei 2016 - Alle leerlingen van het eerste jaar zijn op maandag 9 mei een halve dag op excursie geweest voor het vak aardrijkskunde. De uitstap stond in het kader van het thema 'bewoning en bevolking'. In groepjes hebben de leerlingen de bebouwing van elk een ander stadsdeel van Veurne bestudeerd. Ze moesten het uitzicht en de functies van de gebouwen beschrijven, zoeken naar multiculturele invloeden en efficiënt leren werken met kaarten. Ook moesten ze elke straat een waardering geven. Nu kunnen we in de klas verderwerken om al deze info te verwerken in een powerpoint. Op basis daarvan kunnen de leerlingen hun stadsdeel aan de klas voorstellen. Klik hier voor enkele foto's.

:: Derdes bezoeken abdij Ter Duinen

9 mei 2016 - Op woensdag 4 mei bezochten de derdes de abdij Ter Duinen onder begeleiding van vier gidsen. In het museum kregen ze uitleg over het ontstaan van de abdij en maakten ze kennis met het leven van de monniken: welke kledij ze droegen, wat ze aten, hoe ze werden gestraft, hoe hun dagindeling er uit zag, hoeveel keer ze zich wasten,… Buiten konden ze rondlopen tussen de restanten van de abdij en zich inbeelden hoe die er ooit moet uitgezien hebben. Een boeiende excursie voor het vak geschiedenis! Klik hier voor een fotoreportage.

:: Nieuwe lading meters en peters gediplomeerd

29 april 2016 - De nieuwe eerstejaars die op 1 september in het college zullen binnenstromen, zijn niet alleen verzekerd van een uitstekende opvang door de klassenleraressen van het eerste jaar, maar ook van de enthousiaste begeleiding van een ruim 20-koppige groep meters en peters uit het huidige vierde jaar. Leerkracht psychologie en leerlingenbegeleider Wim Deheegher gaf hen op woensdag 27 april een korte opleiding, waarna ze hun diploma in ontvangst mochten nemen. De meters en peters fungeren als een belangrijk aanspreekpunt voor onze eerstejaars.

:: Mooie beelden van biologie-excursie vierdes

29 april 2016 - In de voorbije weken gingen de vierdes voor de les biologie op verkenning in De Nachtegaal in De Panne. Ze visten er één en ander uit het water en bestudeerden dit dan nauwkeurig onder de microscoop, voorzien van de deskundige uitleg van een plaatselijke gids. Ook onze fotograaf deed mee en kwam naar huis met een mooie reportage.

:: Ploeg Dobbe wint zaalvoetbalbeker sportraad

27 april 2016 - De zaalvoetbalbeker van de sportraad kende gisteren een spannende apotheose met de finale. De iets jongere ploeg van Flor moest het daarin opnemen tegen de 'routiniers' van Dobbe. Ploeg Flor startte met een 1-0-voorgift en leek heel lang voor een stunt te zullen zorgen. Flor en co leidden twee minuten voor tijd nog met 3-2, maar slikten uiteindelijk nog twee goals. 3-4 voor Dobbe en ploegmaats dus! Bravo. En dank aan scheidsrechter en sportraadvoorzitter Andreas om de match in goeie banen te leiden.

:: Citta Rinna een schot in de roos

24 april 2016 - Bravo aan mini-onderneming Equipo van 6 Ec-MT en 6 Ec-Wi voor de organisatie van de stadsloop Citta Rinna. De weergoden sloten de hemelsluizen net op tijd af en het werd dan ook een prachtige loop door Veurnse straten, parken en gebouwen. Klik hier voor een fotoreportage.

:: Leerlingen helpen handje bij paella-avond MS-liga

23 april 2016 - Op dondagavond 21 maart vond de 27e paëlla-avond plaats in Oostduinkerke ten voordele van de MS-liga. Zoals elk jaar stonden er ook nu weer enkele leerlingen van onze school klaar om te helpen, onder de enthousiaste leiding van leerkracht Wim Danneels. En ze deden dat zeer voortreffelijk! Hun inbreng werd sterk geapprecieerd en door de organisatoren een 'meerwaarde' genoemd. Dit jaar namen we een groepsfoto samen met mevrouw Greet Ardies, mama van enkele oud-leerlingen en oma van enkele leerlingen. Zij is de drijvende kracht en de enthousiasmerende figuur achter het hele gebeuren. Klik hier voor enkele mooie foto's!

:: Nog een prachtige fotoreeks van de openschooldagen

23 april 2016 - Van huisfotograaf Ludo Note kregen we een prachtige tweede fotoreeks van de openschooldagen van 15 en 16 april binnen. Klik hier en geniet!

 

:: Oud-leerling David Debruyne doctor in de geologie

23 april 2016 - Op 25 maart promoveerde oud-leerling David Debruyne (6 La-We, 2006) aan de KU Leuven tot doctor in de geologie. Hij verdedigde zijn proefschrift 'con brio'. Het doctoraatsonderzoek van David focuste op de Centraal-Afrikaanse Copperbelt. Dit is een ertsrijk gebied met tweemaal de oppervlakte van België en bevat momenteel de helft van de wereldreserves aan kobalt (3,7 megaton), en produceert 10% van de wereldproductie koper, met 40 megaton reserves. David verdiepte zich letterlijk en figuurlijk in de vorming van het Katangabekken en slaagde erin om een gemiddeld tijdstip van ertsafscheiding van de mantel te schatten (als wij de samenvatting goed begrepen hebben tenminste). David is de oudste zoon van lerares Christel Dewilde en momenteel aan het werk in Brazilië. Wij wensen hem in elk geval proficiat met de promotie!

:: Triatleten palmen Diksmuide in

20 april 2016 - Zowat 30 leerlingen en leerkrachten namen vanmiddag deel aan de triatlon voor 12- tot 18-jarigen van de sportdienst van Diksmuide. Sommigen zwommen, fietsten en liepen, anderen vormden trio's waarbij iedereen één discipline aflegde. Het werd een mooie sportieve namiddag in een perfecte organisatie, met heel wat podiumplaatsen voor onze collegianen. Bravo aan al wie deelnam! Klik hier voor een fotoreportage.

:: Met de felicitaties van onderwijsminister Crevits

20 april 2016 - 6 La-Wi en 6 We-Wi A, de winnaars van de Wiskunnende Wiskunde-wedstrijd van de VUB ontvingen vorige week een mooi felicitatiekaartje van Minister van Onderwijs Hilde Crevits. Een sympathiek gebaar alleszins. Ondertussen gingen de twaalf leerlingen vorige week vrijdag ter gelegenheid van de openschooldag ook op zoek naar de ideale stek voor hun pi-trofee in 3D. Ze spaarden zich daarvoor geen enkele moeite en maakten er ook een mooi filmpje van!

:: Auteur Wim Geysen neemt vijfdes op sleeptouw

18 april 2016 - De vijfdes woonden vanmiddag in de Veurnse stadsbibliotheek een lezing van auteur Wim Geysen bij. Naast auteur is Wim Geysen ook acteur, wat hem tot een uitstekende verteller maakt die zijn publiek helemaal in de ban van zijn boeken kan brengen. Boeken die stuk voor stuk realistische en vaak eerder sombere thema's behandelen als depressie, anorexia, zelfmoord, tienerzwangerschap, weekendongevallen,... Thema's om eens bij stil te staan dus.

:: Eerste foto's van geslaagde openschooldagen online

17 april 2016 - Op vrijdag 15 en zaterdag 16 april was het tijd voor de traditionele openschooldagen. Zowel op vrijdag als op zaterdag kwamen heel veel 12-jarigen en hun ouders met de school kennismaken. Dit zowel met de lessen en vakken in de eerste graad als met de vele nevenactiviteiten die het collegeleven sieren. Talrijke leerlingen waren in actie en gunden de bezoekers een boeiende inkijk in het leven op onze school. Klik hier voor een eerste fotoreeks van deze openschooldagen. Er volgt later nog een tweede reeks.
Wie de openschooldagen niet kon bijwonen kan de school steeds contacteren voor info of een bezoekje. Alle info over inschrijvingen vindt u via deze link.

:: Kangoeroewedstrijd eerste graad

17 april 2016 - Waar de tweede en derde graad hun Vlaamse Wiskunde Olympiade al een tijdje achter de rug hebben, was het op donderdag 14 april voor de leerlingen van de eerste graad tijd om zich over uitdagende wiskundepuzzels en hersenbrekers te buigen. Dit ter gelegenheid van de Kangoeroewedstrijd, die wil aantonen dat wiskunde best leuk is. Nu afwachten of bepaalde leerlingen in deze Vlaamse wedstrijd in de prijzen vallen. Klik hier voor enkele foto's van de noeste denkers.

:: Vijfdes genoten met volle teugen van Parijs

13 april 2016 - Van maandag 28 tot en met donderdag 31 maart vond de 36e Parijsreis voor de vijfdes plaats. Het jonge volkje bezocht alle hoogtepunten van de lichtstad, en ook de fietstocht kende opnieuw heel veel bijval. het werd een intens cultuurbad, met op tijd en stond een stukje ontspanning. Het bleef niet steeds droog, maar dit kon de pret niet bederven. Klik hier voor een fotoreportage van deze prachtige vierdaagse.

:: Scholieren sneuvelen in halve finale

13 april 2016 - De minivoetbaljongens van de derde graad ontvingen vanmiddag in de eigen zaal de twee Brugse sportscholen VHSI en KTA voor de halve finales van de provinciale SVS-competitie. Onze jongens - door een aantal afzeggingen slechts met net 5 spelers - verweerden zich uitstekend, maar moesten toch twee keer het onderspit delven, nadat ze in elke wedstrijd wel op voorsprong kwamen: 3-9 tegen VHSI Brugge en 3-4 tegen KTA Brugge. Toch een dikke pluim voor Thomas, Thibaut, Wito, Sven en Tom!

 

:: De laatste Italiëfoto's!

13 april 2016 - Leerlinge Florence Huys bezorgde ons een fotoreeks met een aantal echte pareltjes. Kijk en geniet!

:: Niet te missen: Santé @ foyer (ouders) en Citta Rinna (iedereen)

8 april 2016 - Het derde trimester staat voor de deur en daarin staat naast de vele lessen opnieuw heel wat te gebeuren. Zie daarvoor de rijkgevulde kalender. Hier willen wij er nog eens twee nieuwe activiteiten uitpikken. Op vrijdag 22 april organiseert de ouderraad voor de eerste keer Santé @ foyer, een gezellige ontmoetingsavond voor alle ouders van collegeleerlingen. Inschrijven is wel verplicht en kan via deze link.
Op zondag 24 april dan kan iedereen die dat wenst door Veurnse straten en gebouwen hollen tijdens Citta Rinna, een unieke stadsloop naar het voorbeeld van de Urban Trails in de grote steden. De organisatie ligt in handen van de 16 enthousiaste leerlingen van 6 Ec-Wi en 6 Ec-MT, die samen de minionderneming Equipo vormen. Ook hier is inschrijven noodzakelijk. Het kan nog de dag zelf, maar wie dit voor 17 april doet, betaalt 2 euro minder. Klik hier voor alle inlichtingen en het inschrijvingsformulier.

:: Nog Italiëfoto's

8 april 2016 - Van collega Wim Danneels kregen we een reeks van maar liefst 572 foto's door. Kijk en geniet van het enthousiasme van de jonge reizigers en hun begeleiders. Klik hier voor deze fotoreportage. Ook leerlinge Louise Billet bezorgde ons een  mooie fotoreportage.

:: Eerste foto's van 50e Italiëreis zijn er al!

5 april 2016 - De Italiëreizigers zijn nog maar enkele uren thuis van een onvergetelijke jubileumreis en toch kunnen we al een eerste fotoreportage aanbieden. Foto's die bovendien voor zich spreken over het vele moois en de hartelijke sfeer op deze topreis! Binnenkort volgen nog meer fotoreeksen.

:: Alle ouders welkom op Santé@foyer (vrijdag 22 april)

24 maart 2016 - De leerlingen hadden hun Collegebal, de ouders krijgen nu hun Santé@Foyer. Op vrijdag 22 april zijn alle ouders van leerlingen van het College welkom in de Foyer van Furnevent voor de eerste editie van Santé@Foyer. U wordt er verwend met een frisse pint, een lekker glas wijn en culinaire hapjes, verzorgd door traiteur Deceuninck uit Veurne (kwaliteit voor uw geld !). Een ideale gelegenheid om informeel kennis te maken met de ouders van klasgenoten van uw zoon of dochter, of andere collegianen. Klik hier voor alle info en om in te schrijven!

:: Doe mee aan Citta Rinna op zondag 24 april!

19 maart 2016 - Op zondag 24 april organiseert Equipo, de mininonderneming van  6 Ec-Wi en Ec-MT, Citta Rinna, een stadsloop van 6 kilometer door Veurnse straten, parken en gebouwen. Dit wordt een niet te missen sportief evenement voor jong en oud. Alle inlichtingen en een inschrijvingsformulier zijn te vinden op de site van Equipo.

:: Op zoek naar oude nieuwtjes?

Schooljaar 2015-2016
derde trimester
Schooljaar 2014-2015
Schooljaar 2013-2014
Schooljaar 2012-2013
Schooljaar 2011-2012
Schooljaar 2010-2011
Schooljaar 2009-2010
Schooljaar 2008-2009
Schooljaar 2007-2008