Je bent hier: HomeBlogAlgemeen › Boek je individueel bezoek vanaf 17 augustus

Boek je individueel bezoek vanaf 17 augustus

Van 11 juli tot en met 16 augustus is de school gesloten wegens zomervakantie. Vanaf maandag 17 augustus kunnen kandidaat-leerlingen en hun ouders een individueel bezoek brengen aan de school en (eventueel) inschrijven. Een personeelslid gidst je rond door de school en beantwoordt al je vragen.

Klik op de knop hieronder om je bezoek vanaf 17 augustus te reserveren. Ook wie al digitaal ingeschreven is, is welkom voor een rondleiding en de afronding van de inschrijving en kan zich via dezelfde knop inschrijven. Wie er zeker van is dat hij/zij in onze school wil inschrijven, kan dit al digitaal doen, en dan toch nog een bezoek reserveren (dat sowieso nodig is om de inschrijving officieel te bevestigen met een handtekening van één van de ouders).

We respecteren alle coronamaatregelen en vragen je dan ook uitdrukkelijk om

  • met maximaal drie personen te komen (kandidaat-leerling + maximaal twee ouders)
  • een mondmasker te dragen

We kijken er alvast naar uit om je op het afgesproken tijdstip te mogen verwelkomen aan de voordeur van het College (Karel Coggelaan 8, rode deur, bel en kom binnen).

Update van vrijdag 10 juli 2020 om 17.00 uur: momenteel zijn bezoeken mogelijk vanaf maandag 17 tot en met donderdag 27 augustus, telkens om 9, 10, 11, 14, 15 en 16 uur. 

Alle info, of als geen enkel van de mogelijke bezoekuren past: 058 31 14 74 (vanaf 17 augustus 2020) of info@cove.be

Boek je individueel bezoek vanaf 17 augustus