Je bent hier: HomeBlogAlgemeen › Drie collega's op pensioen

Drie collega's op pensioen

Op deze laatste dag van het schooljaar wuifden de personeelsleden drie collega's uit, die op pensioen gaan. 

Frieda Masscheleyn kwam al in september 1980 in het college toe, en dit eigenlijk samen met de ongeveer 15 eerste meisjesleerlingen in het eerste schooljaar van het gemengd onderwijs in het college. Na een onderbreking van twee schooljaren kwam Frieda in 1983 vast in dienst als leerkracht godsdienst, geschiedenis en vooral Frans. Frieda was een heel gedreven leerkracht die wilde dat de leerlingen hun Frans kenden, en die hen ook heel veel Franse cultuur bijbracht, van liedjes tot steden tot sport. Daarnaast was Frieda ook een heel betrokken leerkracht. Als lid van het LOC zette ze zich vele jaren in voor alle personeelsleden.

LO-leerkracht Lieven Segers ging eigenlijk al vorig jaar op pensioen maar kon pas nu uitgewuifd worden. Hij landde in 1987 in het college en combineerde vele jaren de jobs van studiemeester en leerkracht lichamelijke opvoeding. Lieven kon zich helemaal uitleven in de sport en trok ook vele jaren met de vierdes mee naar Durbuy. Hij was altijd aanspreekbaar en steeds in voor een goeie grap. Hij was ook de vertrouwenspersoon voor de collega's.

Patricia Verhaeghe van het onderhoudspersoneel ten slotte werd begin juni al uitgewuifd door de leerlingen. Zij werkte 11 jaar in het college en deed dit met volle enthousiasme!

Wij wensen Frieda, Patricia en Lieven een vredig en gelukkig pensioen, en hopen dat zij nog vele jaren mogen genieten!

 

Drie collega's op pensioen