Je bent hier: HomeSchoollevenRaden@aidLevensloop 2018

Doe met ons mee aan Levensloop 2018!

van zaterdag 26 mei om 15 uur tot zondag 27 mei om 15 uur
sportpark Koksijde-Dorp
ten voordele van Stichting tegen Kanker

Beste ouders en sympathisanten van het college

Net als de vorige jaren zijn we als warme en hartelijke leefschool ook van de partij op Levensloop Koksijde-Oostduinkerke, dit keer in een gemeenschappelijk team van Annuntiata en College Veurne. We lopen en/of wandelen er 24 uren lang ten voordele van Stichting tegen Kanker. U vindt alle info over dit nobele initiatief op https://www.levensloop.be/relays/koksijde-oostduinkerke-2018.

Wij hopen dat veel leerlingen tijdens hun voorbereiding op de examens een uurtje kunnen vrijmaken voor een sportief tussendoortje. Daarnaast rekenen we (onder andere voor het opvullen van de nachtelijke uren) ook op sportieve ouders, sympathisanten en leerkrachten, die willen komen lopen of wandelen. We verwennen al onze deelnemers alvast met lekkers!

Deelnemen kost 10 euro, een bedrag dat integraal naar Stichting tegen Kanker gaat. De gemakkelijkste manier om in te schrijven is via een mailtje naar luc.joye@sgvw.be of een Smartschoolbericht naar Luc Joye.  Je moet er alleen je naam, e-mailadres en het uur of de uren waarop je wenst te lopen of wandelen in vermelden en het gepaste bedrag via de leerling aan Luc Joye bezorgen.

Met sportieve groeten

Pieter Cobbaert en Luc Joye, kapiteins collegeteam, te bereiken via luc.joye@sgvw.be