Je bent hier: HomeSchoollevenRadenNeo

Neo

Ticketverkoop Neo 2019

Op donderdag 10 januari vindt op school in lokaal A0.15 de ticketverkoop voor Neo 2019 plaats. Tickets kosten 8 euro voor wie meer dan 12 jaar is, 6 euro voor wie nog geen 12 jaar is.

Bestellen kan ook via neo@cove.be

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 januari is het tijd voor de derde editie van Neo, de opvolger van het vroegere Crea. Meer dan 80 leerlingen zijn al duchtig aan het repeteren. We kunnen nu alvast verklappen dat we op zoektocht zullen moeten naar de geheime doos van koning Layton. We verwachten onze gasten telkens tegen 20 uur

De geschiedenis van Neo

Eind januari 2017 vond de eerste editie van Neo plaats. Neo is de opvolger van Crea, een totaalspektakel dat meer dan 20 jaar lang geregisseerd werd door achtereenvolgens Fernand Vanhee, Ludo Note en Philippe Craye. Honderden leerlingen kregen en krijgen zo de kans om het podium van de Zonnebloem te beklimmen voor dans, muziek, voordracht, toneel, humor, acrobatie en speelse en creatieve mengvormen van dat alles. 

Eind januari 2019 zijn we al aan de derde editie van Neo toe!

In Neo is de inbreng van leerlingen nog groter dan voorheen, want zij schrijven ook zelf het script en nemen de verantwoordelijkheid voor alle organisatorische taken, telkens met een leerkracht aan hun zij. 

De werkgroep Neo 2018