Je bent hier: HomeOver onsInfo 12-jarigen

Welkom aan de 12-jarigen

Straks naar het eerste jaar? Vind hier alle info op een rijtje!

Volgende activiteiten:

online openschooldagen 24 op 24 open

- individuele rondleidingen vanaf woensdag 19 mei!

Laatste update: 4 mei 2021

Kennismakingsactiviteiten

Online openschooldagen

Klik hier voor een bezoek aan deze online openschooldagen, die ook na 24 april open blijven staan! 

Individuele rondleidingen

Vanaf woensdag 19 mei ontvangen we graag een kandidaat-leerling met twee ouders voor een individuele rondleiding door de school. Je vindt hier alle informatie en ook een formulier waarmee je een bezoek kunt boeken. 

Al voorbij: 

Dinsdag 23 februari 2021 om 19 uur: online infosessie van Talent-is Campus Annuntiata Veurne, Campus College Veurne en Campus Engineering Veurne

  • In deze online infosessie lichtten de directies van de drie Veurnse campussen de inhoud van het eerste jaar en hun werking uitgebreid toe.
  • Update 24 februari 2021: De sessie is ondertussen afgelopen maar je kunt ze hier (opnieuw) bekijken!

Wie na vragen heeft over het eerste jaar en/of over de werking van de campus kan de school contacteren via 058/31 14 74 of info@cove.be

Info over het eerste jaar

Voor alle info over het eerste jaar:

In het onderstaande filmpje gidsen Fieke en Amélie uit het vijfde jaar je alvast op leuke manier door de vier fixpakketten van Campus College Veurne in het eerste jaar. Klik daarvoor op de afbeelding.

 

Inschrijven

Alle info over de inschrijvingen voor het schooljaar 2021-2022 is te vinden op de pagina inschrijvingen. Inschrijven kan al via een digitaal aanmeldingsformulier of vanaf 19 mei ter gelegenheid van een individuele rondleiding op de campus.