Je bent hier: HomeOver onsInschrijvingen

Inschrijvingen 2023-2024

Wie nog wenst in te schrijven: graag telefonisch (058 31 14 74) het secretariaat contacteren!

Laatste update:  31 augustus 2023.

Rondleidingen en inschrijvingen

Update 31 augustus om 21 uur: wie nu nog wenst in te schrijven moet eerst het secretariaat contacteren op nummer 058 31 14 74.

Wie de openschooldag van 21 april niet kon bijwonen of toen nog niet inschreef en dat nu wel wenst te doen, kan dit via een bezoek aan de school. Tijdens dat bezoek kun je zowel een rondleiding krijgen als inschrijven. Die bezoeken gebeuren op afspraak. Vul dit formulier in om een afspraak te boeken. 

Wie zeker wil inschrijven kan dit ook al doen via de digitale aanmeldingsformulieren hieronder. Dan ben je nog steeds welkom voor een rondleiding en hoef je daarna alleen maar een handtekening onder de inschrijving te plaatsen.

Bezoeken en/of inschrijvingen zijn mogelijk op de volgende tijdstippen:

  • tijdens de zomervakantie:
    • van woensdag 16 tot en met donderdag 31 augustus: elke werkdag van 9 tot 11.30 uur en van 14 tot 16.30 uur

 

Digitale aanmeldingsformulieren

Wie wenst in te schrijven, kan dit al doen via de aanmeldingsformulieren hieronder. De school registreert dan alle gegevens, en neemt dan zelf contact op om de inschrijving af te ronden. 

Na het invullen van het formulier kun je ook nog een rondleiding boeken als je de school nog niet gezien hebt (zie rubriek hieronder). 

Klik op de correcte afbeelding om je al  digitaal aan te melden in Campus College Veurne.

 

 

Wij danken u alvast voor het vertrouwen in onze school!

Informatie

U kan informatie over de school vinden:

Voor initiatieven voor leerlingen van het zesde leerjaar en hun ouders: zie de pagina info 12-jarigen.

Inschrijvingsbeleid

Ons inschrijvingsbeleid is conform het inschrijvingsdecreet (SO/2012/01) voor het schooljaar 2023-2024:

  • Inschrijvingen voor het eerste jaar zijn mogelijk vanaf woensdag 1 maart 2023 met een voorrangsperiode van woensdag 1 tot en met dinsdag 14 maart 2023 voor leerlingen met broers of zussen op onze school en kinderen van personeelsleden. Onze school heeft echter geen capaciteitsprobleem en voorziet 150 leerlingen in het 1° jaar van het secundair onderwijs.
  • Vrije inschrijvingen voor het eerste jaar beginnen vanaf woensdag 15 maart 2023. 
  • Inschrijvingen voor het tweede tot en met zesde jaar zijn mogelijk vanaf maandag 17 april 2023. 

Voor alle info en vragen: contacteer het secretariaat op 058 31 14 74, via e-mail naar info@cove.be of via het contactformulier op de site.

Het schoolreglement 2023-2024 en het opvoedingsproject kunt u eveneens raadplegen op deze site.

Een inschrijving is geldig indien de ouders zich akkoord verklaren met het pedagogisch project en het schoolreglement door het ondertekenen van de inschrijvingsfiche. De leerling moet daarnaast ook voldoen aan de toelatingsvoorwaarden en hiervoor het juiste attest of getuigschrift kunnen voorleggen. Indien men nog niet over deze documenten beschikt, dan kan men wel al de inschrijving laten registreren. De inschrijving is pas definitief als de school over de nodige documenten beschikt. Wil bij de inschrijving steeds de identiteitskaart of de ISI+-kaart van de leerling, de BaSO-fiche en het laatst beschikbare rapport meebrengen. Eventuele zorgdocumenten kunnen ook nuttig zijn.

Bijkomende informatie?

Wilt u bijkomende informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met het secretariaat :