Je bent hier: HomeBlogSport › Doe via ons mee met Laat mie moar lopen!

Doe via ons mee met Laat mie moar lopen!

Op vrijdag 9 september vindt om 19 uur de jaarlijkse Veurnse stratenloop Laat mie moar lopen plaats, op een prachtig parkoers in hartje Veurne en het nieuwe Suikerpark. Met Campus College haalden we daar al vier keer op rij de titel voor de school met het grootste aantal deelnemers binnen en ook in 2022 willen we dit doen!

Daarom een oproep aan alle leerlingen, collega's en familieleden: loop via ons mee op vrijdag 9 september. Inschrijven op voorhand is noodzakelijk, ten laatste op dinsdag 6 september. Daginschrijvingen zijn dus niet mogelijk. Deelnemen kost 8 euro.

Wie via ons wil deelnemen, kan inschrijven via dit formulier (update 6 september om 19.45 uur: inschrijvingen via de school zijn afgesloten) of via zoon of dochter tijdens de middagpauze op school op vrijdag 2, maandag 5 en dinsdag 6 september. Betaling van 8 euro kan tijdens diezelfde middagpauzes gebeuren.

Wij brengen dan de inschrijving in orde en zorgen ook voor de borstnummers, die je op vrijdag 9 september vanaf 18 uur bij ons kunt ophalen in de tent op de Grote Markt, nabij de start.

Alle info over de wedstrijd en het parkoers vind je op www.lmml.be

Wij zijn alvast volop aan het trainen!

 

Doe via ons mee met Laat mie moar lopen!