Je bent hier: HomeBlogAlgemeen › Norbert Becue met pensioen

Norbert Becue met pensioen

Vandaag was het de laatste werkdag voor directiesecretaris Norbert Becue, die vanaf morgen van een welverdiend pensioen geniet. Norbert geniet een ongelooflijk lange staat van collegedienst, want hij was er eerst oud-leerling en kwam er in 1975 op 18-jarige leeftijd opnieuw werken tot vandaag, of dus maar liefst 42 jaar! Norbert was achtereenvolgens klerk-typist, studiemeester-opvoeder en directiesecretaris. 

Gisteren namen de leerlingenraden al een mooi afscheid van Norbert. Ze schonken hem een mand met lekkernijen en een reuzegrote wenskaart met de namen van alle leerlingen op.

Tijdens een uitwuifmoment op de pedagogische studiedag vatte beleidsmedewerker Philippe Craye vandaag Norberts collegecarrière kort en krachtig samen in de twee kernwoorden kwaliteit en dienstbaarheid. De nagel op de kop voor deze trouwe collegiaan, die zelden op de voorgrond verscheen maar achter de schermen uiterst belangrijk en accuraat werk leverde, met een uiterst grote toewijding en een hart voor de school en de leerlingen. Vanaf nu zal Norbert zich volop aan zijn gezin, kinderen, kleinkinderen en hobby's kunnen wijden. Wij wensen hem in elk geval een zalig pensioen. 

Norbert Becue met pensioen