Je bent hier: HomeBlogIets meer › OKAN-restaurant Rabita verdient drie sterren!

OKAN-restaurant Rabita verdient drie sterren!

Gisteren was de grote dag voor de leerlingen van de OKAN-klas van Talent-is campus College Veurne en hun begeleiders. De jongeren uit alle windstreken hielden immers in de Hotelschool Koksijde het pop-uprestaurant Rabita open. In een middag- en een avondshift serveerden ze een heerlijk menu uit de wereldkeuken

De aanwezigen waren laaiend enthousiast over het eten, de alcoholvrije dranken, de sfeer en de spontane bediening door jongeren uit El Salvador, Roemenië, Syrië, Afghanistan ... Piet Goddaer (Ozark Henry), samen met oud-leerlinge Maud Vanhauwaert peter van het project, was de hele dag op post en sprong overal bij waar hij kon. Chefs Dries, Bart en Kevin loodsten de jonge koks naar de perfecte smaken, de OKAN-leerkrachten stuurden de opdieners aan en holden van hot naar her, een aantal vrijwilligers vervulde tal van taken op de achtergrond. Vijf oud-OKAN-leerlingen kwamen spontaan de hele avond helpen. Steven De Waele en oud-OKAN-leerling Roheed zorgden voor sfeervolle muzikale intermezzo's en leerling Aftabuddin bracht een gedicht van Maud Vanhauwaert. In de avondshift was ook staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor aanwezig en zij genoot zichtbaar. 

Het werd een bijzonder mooie avond, met een dikke pluim voor de OKAN-leerlingen en alle mewerkers en helpers! Ze bewezen meer dan ooit dat voeding verbindt!

 

OKAN-restaurant Rabita verdient drie sterren!