Je bent hier: HomeBlogAlgemeen › Onlinelessen vanaf 20 april

Onlinelessen vanaf 20 april

De veiligheidsraad en de nationale regering hebben vanavond een verlenging van de schorsing van de lessen en andere schoolactiviteiten aangekondigd tot en met zondag 3 mei. Een beslissing die te verwachten was, en daarom heeft de school al een plan opgemaakt om vanaf maandag 20 april de lessen in de mate van het mogelijke digitaal te geven. 

Ten laatste op zaterdag 18 april ontvangen alle ouders en leerlingen via Smartschool van hun klasleerkracht een bericht met het programma tot en met zondag 3 mei. Er werd voor de paasvakantie eerder al een oplossing gezocht voor leerlingen voor wie het technisch moelijk is om onlinelessen te volgen. Indien er op dat vlak nog problemen zijn of met alle andere vragen kunt u de school contacteren op 058 31 14 74 of via info@cove.be

De directie, leerkrachten en secretariaatsmedewerkers blijven er alleszins alles voor doen om iedereen in deze ongewone tijden bij het schoolgebeuren te blijven betrekken. Prioriteit blijft ieders gezondheid en daarom willen we nog eens oproepen om de maatregelen strikt te blijven opvolgen, hoe moeilijk en vervelend het soms ook is. 

Onlinelessen vanaf 20 april