Je bent hier: HomeBlogAlgemeen › Op pensioen

Op pensioen

Tijdens een sfeervolle barbecue wuifden de personeelsleden op vrijdag 28 juni Christel Dewilde en Philippe Craye uit. Beide gepassioneerde leerkrachten gaan na een lange en mooie onderwijscarrière op welverdiend pensioen.

Christel Dewilde gaf Frans en geschiedenis in de eerste graad, en was een enthousiaste en toegewijde klasleerkracht bij het jonge geweld van het tweede jaar. Ze maakte ook enkele jaren deel uit van het zorgteam en was onder andere ook actief bij Crea en de Parijsreis.

Oud-leerling Philippe Craye gaf vele jaren lang vol overgave Nederlands en Engels in de hogere jaren en was de voorbije jaren een gewaardeerde en plichtsbewuste beleidsmedewerker. Hij droeg in zijn carrière ook vele steentjes bij aan het meisjesvoetbal, CREA, Durbuy, Parijs en het zorgteam, waarvan hij coördinator was.

Twee onvervalste toppers dus die ons verlaten. Wij danken hen heel hartelijk voor hun toewijding en enthousiaste en wensen hun nog heel veel gelukkige pensioenjaren! Het ga jullie goed, Christel en Philippe!

 

Op pensioen