Je bent hier: HomeBlogAlgemeen › Ouderraad zoekt nieuwe leden

Ouderraad zoekt nieuwe leden

Het College beschikt over een dynamische ouderraad, die een vijftal keer per jaar vergadert in aanwezigheid van de directeur en een afgevaardigde van de leerkrachten.  Als lid van de ouderraad hebt u de gelegenheid om op een constructieve manier bekommernissen van u als ouder kenbaar te maken, en te laten bespreken in de schoolraad of andere organen van de school.  U komt zo ook uit eerste hand te weten wat er reilt en zeilt op school, en leert andere ouders kennen op een aangename manier.  Bij elk van de georganiseerde activiteiten is het altijd leuk vertoeven. U kunt de werking van de ouderraad op de voet volgen via de eigen pagina op deze site. 

Elk jaar moeten echter enkele ouders afhaken omdat hun dochter of zoon het College verlaat.  We doen dan ook een warme oproep aan alle geïnteresseerde ouders (van een eerstejaars- of ouderejaarsstudent) om toe te treden tot de ouderraad.

Hebt u interesse? Kom dan vrijblijvend eens langs op de eerstvolgende vergadering om de sfeer op te snuiven, of neem contact op met ondergetekende of één van de andere leden.  U vindt ons ook op de volgende Collegequiz op 7 oktober in de eetzaal van de school.
Hopelijk kunnen wij u warm maken en verwelkomen op onze eerstvolgende vergadering op dinsdag 24 oktober om 20u00 in de spreekkamer van het College.

Ook daarbuiten kan u ons uiteraard steeds contacteren of anderszins steunen via de bijdrage op de tussentijdse schoolrekening.  Indien één of ander probleem wordt gesignaleerd, proberen wij door overleg met directie en leerkrachten tot de best mogelijke oplossing te komen.  

Hopelijk tot binnenkort !

Namens de Ouderraad,

Erik De Weerdt, voorzitter
erik.deweerdt@yahoo.com
0476 / 600.375  

 

Ouderraad zoekt nieuwe leden