Je bent hier: HomeBlogAlgemeen › Slotakkoord voor directeur Paul De Cock

Slotakkoord voor directeur Paul De Cock

Op 31 augustus gaat directeur Paul De Cock met pensioen, wat op het einde van het schooljaar al uitgebreid gevierd werd. Zo schonken de leerlingen hem op zijn verjaardag een foto met de gezichten van alle collegianen, en ook tijdens de proclamatie, de slotviering en de afsluitende barbecue van de personeelsleden werd de directeur op meer en minder ludieke wijze in de bloemetjes gezet.

Na een eerdere onderwijscarrière in Tielt, Diksmuide en zelfs een ommetje van twee jaar langs China belandde germanist Paul De Cock op 1 september 2005 op de directeursstoel van het college. Hij zette zich 12 jaar lang vol enthousiasme voor de school in en maakte er onder andere een erezaak van om steeds de namen van alle leerlingen te kennen. Zelf omschrijft hij de school als degelijk, enthousiast en menselijk,en hij droeg daar zeker zijn steentje toe bij.

Op 31 augustus geeft Paul De Cock de fakkel door aan zijn opvolger Christof Desloovere. Zelf blijft hij nog bij het college betrokken als coördinator van het nieuwbouwproject aan de huidige fietsenstalling. En daarnaast wil hij tal van nieuwe uitdagingen aangaan, zoals een kookcursus, Italiaanse les, en meer tijd voor muziek, zijn favoriete hobby. En daarnaast natuurlijk ook massa's quality time met echtgenote Mieke en kinderen en kleinkinderen.

Wij willen Paul bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de school en wensen hem een heel rijkgevuld pensioen toe!

 

Slotakkoord voor directeur Paul De Cock