Je bent hier: HomeBlogSport › Doe via ons mee aan Laat mie moar lopen!

Doe via ons mee aan Laat mie moar lopen!

Vanzelfsprekend doen wij op vrijdag 13 september om 19 uur mee aan de jubileumeditie van de toffe Veurnse stratenloop Laat mie moar lopen. Vorig jaar wonnen wij de prijs voor de school met het grootste aantal deelnemers, en ook dit jaar willen we naar die prijs meedingen. Vandaar een oproep om via ons in te schrijven. 

Dit kan op twee manieren:

1) tot vrijdag 6 september: via een e-mail naar luc.joye@sgvw.be met daarin de volgende gegevens: naam, afstand (5 of 10 km), geboortedatum en woonplaats. Betaling van 7 euro (tot 16 jaar) of 9 euro (meer dan 16 jaar) meegeven in een omslag met de leerling (inschrijving op de dag zelf = 12 euro, dus het loont zeker de moeite om vooraf in te schrijven). Bij inschrijving voor 6 september krijg je een gepersonaliseerd borstnummer.

2) via de leerlingen tijdens de inschrijfmomenten op school: op vrijdag 6, maandag 9 of ten laatste dinsdag 10 september van 12.45 tot 13.10 uur in lokaal C0.5. Bezorg dezelfde gegevens en cash geld. 

Vanaf 18 uur zul je je borstnummer bij ons kunnen komen ophalen in de tent op de Grote Markt. Om 18.40 uur nemen we een groepsfoto. 

Voor alle info over Laat mie moar lopen: zie www.lmml.be.

We hopen opnieuw op een heel grote collegedelegatie om in de eigen stad ons beste beentje voor te zetten!

 

Doe via ons mee aan Laat mie moar lopen!