Je bent hier: HomeBlogSport › Jongens eerste graad pakken zilver!

Jongens eerste graad pakken zilver!

Maar liefst vier collegeploegen speelden vanmiddag de West-Vlaamse finale van de Moev-competitie minivoetbal. De jongens van de eerste graad brachten het er het best vanaf, want zij pakten zilver na twee zeges (tegen Spes Nostra Kuurne en Prizma Ingelmunster en een nederlaag tegen eindwinnaar atheneum Oostende).

De jongens van de derde graad waren ook uitstekend op dreef, maar moesten in de eerste twee matchen heel nipt de duimen leggen tegen atheneum Pottelberg Kortrijk (0-1 met een gemiste strafcorner in de slotminuut) en eindwinnaar atheneum Waregem (3-4). In de slotmatch tegen Rhizo Kortrijk volgde dan toch nog een meer dan verdiende 2-0-zege. Derde plaats dus.

Ook de meisjes van de eerste graad eindigden derde na nederlagen tegen MS Waregem en Sint-Lodewijkscollege Brugge en een zege tegen Spes Nostra Zedelgem.

De jongens van de tweede graad ten slotte kenden hun beste dag niet en verloren hun drie wedstrijden tegen Rhizo Kortrijk, Don Bosco Kortrijk en MSKA Roeselare.

Vier finalisten in één schooljaar blijft sowieso een onvervalste topprestatie, die geen enkele andere school ons nadeed.

 

Jongens eerste graad pakken zilver!