Welkom op onze online openschooldagen! Stel al je vragen via 058/31 14 74 of info@cove.be!

Online openschool

Hartelijk welkom op onze online openschooldagen. Onze virtuele deuren blijven steeds open!

De directeur en alle leerkrachten, secretariaatsmedewerkers, hulpopvoedend en onderhoudspersoneel kijken er alvast naar uit om jullie virtueel rond te leiden in onze school. Klik op de foto van de directeur, die jullie wegwijs zal maken in onze openschooldag.

Onder de foto vind je de links naar alle rubrieken van onze openschooldag.

 

online openschool lessen zorg infrastructuur schoolleven contact met ouders bijkomende info

Info, contact en inschrijven

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 mei vonden tal van online chatsessies plaats. Ook in de komende weken plannen we nog contactmomenten, die hier aangekondigd zullen worden. Zodra het mogelijk is om de school eens te bezoeken, laten we dit ook hier weten.

Ondertussen kun je met alle vragen terecht op het telefonnummer 058/31 14 74 of via e-mail naar info@cove.be. De directeur of de mensen van het secretariaat brengen je dan met de juiste persoon in contact. 

Inschrijven kan voorlopig niet op school zelf, maar wel via het aanmeldingsformulier dat je hier vindt. De school neemt dan contact op om de inschrijving officieel te maken.

Op wandel door onze school!

Klik op de afbeeldingen hieronder om de gewenste informatie op te zoeken. Terugkeren naar deze startpagina kan altijd via het menu in rode achtergrond of door op het logo van de online openschooldag te klikken. Geniet van leuke filmpjes, boeiende presentaties, een quiz en nog veel meer!